Vleesverwerking

Al 20 jaar de expert voor gecertificeerde laswerkzaamheden in de vleesverwerkingsindustrie

Wij zien onszelf als een veelzijdige alleskunner op het gebied van laswerkzaamheden. Een ‘nee’ zullen wij je niet snel verkopen. Naast dat wij beschikbaar zijn voor al je uitdagende vraagstukken op het gebied van laswerk voor de automotive & transport – zoals het openbaar vervoer – werken wij al langere tijd in de foodindustrie.

 

Industrieel laswerk

Van het assisteren in de technische dienst tot aan het verbouwen van productielijnen – we hebben ruime ervaring in het meedenken over en uitvoeren van complexe veranderingen in processen. Van samen met jou een plan uitwerken tot aan de realisatie: wij staan graag voor je klaar. Onze monteurs zijn hier gespecialiseerd in.

Meer zien van unieke vraagstukken?

Bekijk project

Alles volledig in huis

Al deze werkzaamheden doen we volledig in eigen huis, in onze constructiewerkplaats in Oldebroek. Ons jonge team bestaat uit vakkundige en gecertificeerde lassers die wel in zijn voor een uitdagend vraagstuk. Geen vraag is niet te beantwoorden: we zoeken altijd naar de beste oplossing.

Het is ons doel ervoor te zorgen dat we een passende en werkbare oplossing vinden voor jouw vraagstuk. Dit doen we door goed te luisteren naar jouw vraag en ons te blijven verdiepen in de laatste ontwikkelingen in het vak. We zien geen problemen maar uitdagingen, om bedrijven met unieke vraagstukken te helpen met behulp van onze specialistische kennis en jarenlange ervaring in lasservice.

Heb je een vraagstuk voor ons? Ons team heeft er zin in!

BEKIJK ONZE VACATURES