Vacuüm oplossingen

Vacuümtransport en vacuüm koelsystemen: oplossingen van de specialist op de Veluwe

Aral is jouw specialist als het gaat om laswerkzaamheden in het vacuümtransport en de vacuüm koelsystemen. Samen met onze zusteronderneming IVS werken wij – op het gebied van vacuüm oplossingen – aan het intern transport van rest- en eindproducten en het laswerk van vacuüm koelsystemen.


Aral is de expert van laswerkzaamheden in het vacuümtransport en vacuüm koelen

Vacuümtansport is effectief en kan zorgen voor een aanzienlijke kostenbesparing vanwege vermindering in energieverbruik en onderhoudskosten. Wij kunnen met vacuümtransport restproducten transporteren, maar ook nog te consumeren eindproducten.

 

Voor vacuüm koelen voorzien wij in de mechanische laswerkzaamheden voor vacuüm koelsystemen met grote capaciteit. Door te werken met een vacuüm koelsysteem kunnen jouw producten binnen enkele uren na productie gekoeld getransporteerd worden naar de klant. Meer weten over vacuüm koelen? Lees dan hier het blog van IVS.

 

Wij passen bij eindproducten hoogwaardige rvs-leidingen toe en FDA-gekeurde materialen.

Meer zien van unieke vraagstukken?

Bekijk het project

Alles volledig in huis

Al deze werkzaamheden doen we volledig in eigen huis, in onze constructiewerkplaats in Oldebroek. Ons jonge team bestaat uit vakkundige en gecertificeerde lassers die wel in zijn voor een uitdagend vraagstuk. Geen vraag is niet te beantwoorden: we zoeken altijd naar de beste oplossing.

Het is ons doel ervoor te zorgen dat we een passende en werkbare oplossing vinden voor jouw vraagstuk. Dit doen we door goed te luisteren naar jouw vraag en ons te blijven verdiepen in de laatste ontwikkelingen in het vak. We zien geen problemen maar uitdagingen, om bedrijven met unieke vraagstukken te helpen met behulp van onze specialistische kennis en jarenlange ervaring in lasservice.

Heb je een vraagstuk voor ons? Ons team heeft er zin in!

BEKIJK ONZE VACATURES