gecertificeerd rvs-laswerk

Geen uitdaging te groot voor onze gecertificeerde lassers

Onze lassers zijn volledig gecertificeerd en gaan geen uitdaging uit de weg. Ingewikkelde vraagstukken die een unieke oplossing vragen zijn aan ons besteed. We denken graag met je mee. Rvs-laswerk is dan ook waar we ontzettend goed in zijn.


Aanwezig in vele sectoren met ons gecertificeerde laswerk

Wij zijn het lasbedrijf voor de uitdagende vraagstukken. Wij zien onszelf als een veelzijdige alleskunner op het gebied van laswerkzaamheden. Een ‘nee’ zullen wij je niet snel verkopen. Zo zijn wij beschikbaar voor de automotive & transportindustrie zoals het openbaar vervoer, de vacuümtransport- en vacuüm koelen-sector en werken wij al langere tijd in de foodindustrie.

Een nee, zullen wij je niet snel verkopen.

Bekijk onze projecten

Alles volledig in huis

Al deze werkzaamheden doen we volledig in eigen huis, in onze constructiewerkplaats in Oldebroek. Ons jonge team bestaat uit vakkundige en gecertificeerde lassers die wel in zijn voor een uitdagend vraagstuk. Geen vraag is niet te beantwoorden: we zoeken altijd naar de beste oplossing.

Het is ons doel ervoor te zorgen dat we een passende en werkbare oplossing vinden voor jouw vraagstuk. Dit doen we door goed te luisteren naar jouw vraag en ons te blijven verdiepen in de laatste ontwikkelingen in het vak. We zien geen problemen maar uitdagingen, om bedrijven met unieke vraagstukken te helpen met behulp van onze specialistische kennis en jarenlange ervaring in lasservice.

Heb je een vraagstuk voor ons? Ons team heeft er zin in!

BEKIJK ONZE VACATURES